top of page

Hur packas gods som har ett högre värde?

Det händer att kunder har saker hemma som har ett högre värde. Kanske är det en tavla, spegel, skulptur eller kristallkrona? Hur gör man med den vid utlandsflytt?


Om du har ett föremål av högt värde rekommenderar vi alltid att ni beställer en måttbeställd trälåda via oss. Vi kommer ut för att mäta föremålet och sedan måttbeställer vi en trälåda åt er. En trälåda är ett specialemballage som håller bättre än en flyttlåda. När det sedan är dags för flytt har vi trälådan med oss.


Om flytten gäller en skulptur eller en kristallkrona fyller vi lådan med packchips, placerar ditt föremål i lådan och fyller på med ytterligare packchips. När lådan är helt fylld avslutar vi med att stänga igen trälådan.


Gäller flytten en tavla eller en spegel emballeras den först med bubbelwell. Sedan placeras den i trälådan och stadgas upp med reglar innan lådan stängs igen.


Vi märker lådan med ÖMTÅLIGT-klisterlappar och skriver på ditt namn, adress och telefonnummer – precis på samma sätt som dina övriga flyttlådor.

Comments


bottom of page