top of page
business-g3f9f36644_1920.jpg

Magasinering

MAGASINERING

Letar du efter en pålitlig förvaringslösning? Vi har möjlighet att hjälpa er med magasinering av bohag i varierad storlek.

Att magasinera kan vara en bra lösning vid flytt. Kanske är det så att du väntar på att din bostad ska bli färdig vid nybyggnation eller renovering och vill ha saker på plats så fort allt är klart? Kanske vill du flytta saker mellan länder, men kan inte ta emot godset direkt? Magasinering är då en bra lösning, och du väljer själv i vilket land du vill att dina saker ska förvaras i.

Magasinering underlättar för dig! Du kan själv lämna de saker som du vill ska magasineras vid våra lager, eller så hjälper vi dig med allt från packning till transport. Det smidiga med magasin är att alla saker finns samlade på samma ställe. Vid långtidsmagasinering förvaras ditt gods i magasineringsboxar. De är så stora som ditt gods behöver.

Våra lager har ett genomgående säkerhetstänk. Alla våra lokaler är uppvärmda och insynsskyddade samt utrustade med inbrottslarm och brandlarm.

Hör av dig så berättar vi mer om våra lager och magasineringsmöjligheter!

Vi har möjlighet till magasinering i: 

Portugal, Algarve

Sverige, Motala

Spanien, Torrevieja 

263934931_304644388067777_5185070926502659394_n.jpg

VARFÖR OSS?

1

Flyttbesiktningar &
Offertförfrågningar

För att du ska känna dig säker i din flytt och få en prisbild av vad det kostar utför vi flyttbesiktningar och lämnar offerter på uppskattad kubik. I slutändan betalar du enbart för den faktiska mängd kubik du transporterar med oss. 

2

Professionella & 
Pålitliga

Vi har tillsammans 20 år av erfarenhet från flytt- och transportbranschen i Europa och det gör oss till specialister på området. Vi vet vad god kvalitet står för.

3

Privatägda &
Personliga

Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Varje flytt är den viktigaste för oss. 

4

Tillstånd &
Försäkring

Vi innehar trafiktillstånd och utrikestillstånd. Vi följer alla riktlinjer vad gäller kör- och vilotider samt aktuella miljölinjer. Vi är försäkrade genom Länsförsäkringar.

bottom of page