top of page
Image by Eduardo Kenji Amorim

Om oss

EN FLYTTFIRMA NI KAN LITA PÅ

För oss handlar en flytt om så mycket mer än att bara flytta ägodelar mellan två länder. Vår ambition är att erbjuda en smidig flyttransport för dig! Vår erfarenhet med över 20 år från flytt- och transportbranschen i Europa gör oss till specialister på området och vi vet vad god kvalité står för. Med oss kan du känna dig trygg.

 

Vi har vårt kontor i den vackra och växande staden Motala. Geografiskt ligger vi perfekt både för inhämtning och utkörning av gods till norr och söder. Vi arbetar i hela landet för inhämtning av gods för vidare transport till Spanien och Portugal. När det är dags att flytta tillbaka till Sverige igen så finns vi här för dig.

Vi erbjuder personlig service genom hela flytten, både innan och efter själva transporten. Vår vision är att vara tydliga och öppna mot våra kunder, något som vi vet att våra kunder uppskattar.

Ingen flytt är för liten eller för stor för oss! Uppdraget är alltid lika viktigt. 

Välkommen att boka din transport med oss!

robin_hannes_strand.png

Vad våra kunder säger

"De här killarna var fantastiska. De var artiga, professionella och effektiva. Högt rekommenderade."

VÅRT TEAM

robin_profil.png
Robin Hamberg

VD

Transportplanerare

hannes_profil.png
Hannes Appelqvist

Transportplanerare

tove_profil.png
Tove Karlsson

Administratör

"Vårt mål är att kunderna känner sig 100% nöjda."
- Hannes, delägare

VARFÖR OSS?

1

Flyttbesiktningar &
Offertförfrågningar

För att du ska känna dig säker i din flytt och få en prisbild av vad det kostar utför vi flyttbesiktningar och lämnar offerter på uppskattad kubik. I slutändan betalar du enbart för den faktiska mängd kubik du transporterar med oss. 

2

Professionella & 
Pålitliga

Vi har tillsammans 20 år av erfarenhet från flytt- och transportbranschen i Europa och det gör oss till specialister på området. Vi vet vad god kvalitet står för.

3

Privatägda &
Personliga

Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Varje flytt är den viktigaste för oss. 

4

Tillstånd &
Försäkring

Vi innehar trafiktillstånd och utrikestillstånd. Vi följer alla riktlinjer vad gäller kör- och vilotider samt aktuella miljölinjer. Vi är försäkrade genom Länsförsäkringar.

bottom of page