top of page

Första, andra, tredje - Att köpa föremål på auktion

Att köpa föremål på auktion kan vara ett roligt och spännande sätt att hitta unika möbler, konst eller inredningsföremål till ditt hem eller din samling. När du köpt dina auktionsfynd kan det dock uppstå en utmaning i att transportera hem dem, särskilt om du köpt större eller tyngre föremål. Det är där vi kommer in i bilden!



När du budat hem ett föremål hjälper vi givetvis till med transporten. Vi har erfarenhet av att hämta antika och unika attiraljer från flertalet av de stora auktionshusen i Sverige. För att underlätta vid upphämtning är det viktigt att du kontrollerar med auktionshuset om de har några speciella krav för upphämtning, så att vi får hämta ut ditt föremål. Oftast krävs en fullmakt.


Det varierar mellan auktionshusen om och hur de förbereder och packar sålda föremål. Vi föreslår att du kontaktar auktionshuset för att diskutera frågan. Ömtåliga eller värdefulla föremål behöver packas rätt för att de inte ska skadas under transport. När vi hämtar upp föremålet för vidare transport tillhandahåller vi det förpackningsmaterial som krävs, utefter auktionshusets beskrivning av hur de redan förpackat, för att kunna genomföra en säker transport till dig.



Att köpa föremål på auktion kan vara en spännande upplevelse, men det är av största vikt att tänka på transporten till ditt hem. Vi som pålitlig flyttfirma hjälper dig med transporten och ger dig trygghet under hela processen!


Lycka till med budgivningen på nästa auktion!

bottom of page