top of page

Mellanförvaring - flytta ut innan du kan flytta in

Det låter ju rimligt att man flyttar ut innan man flyttar in, men det är inte ovanligt att utflytt och inflytt inte är i synk och att glappet mellan bostäderna kan vara flera dagar eller till och med månader. Hur ska man då lösa problemen som uppstår i denna situation?


Magasinera ditt bohag

Många av vårt kunder tar hjälp av oss med att magasinera sitt bohag. Magasinering innebär att du tillfälligt lagrar dina saker på ett av våra lager, i ett så kallat magasin. Vid magasinering behöver vi oftast bara några dagars framförhållning för att göra plats åt er. Du kan själv lämna de saker som du vill ska magasineras vid våra lager, eller så hjälper vi dig med allt från packning till transport.


Det smidiga med magasin är att alla saker finns samlade på samma ställe. Vi hjälper dig att skydda dina möbler med flyttfiltar eller annat lämpligt emballage under tiden de magasineras. Vid långtidsmagasinering förvaras ditt gods i magasineringsboxar. De är så stora som ditt gods behöver. Vi hjälper gärna till att ställa in dina saker i dessa boxar för att du ska maxa utrymmet och inte betala för mer än vad du behöver. Vi ser även till att sakerna blir förvarade på korrekt sätt. När du behöver komma åt ditt bohag så hör du bara av din till oss så hjälper vi dig!


Oavsett om det gäller korttidsmagasinering eller långtidsmagasinering betalas magasineringen ungefär som en vanlig hyra - månadsvis och man betalar för den yta man använder.


Våra lager har ett genomgående säkerhetstänk. Alla våra lokaler är uppvärmda och insynsskyddade samt utrustade med inbrottslarm och brandlarm. Endast behörig personal har tillträde.3 fördelar med att magasinera bohag mellan utflytt och inflytt:


Passa på att städa

Om du tömmer ditt gamla boende ett par dagar innan du måste vara ute är det smart att passa på att städa (eller låta en städfirma göra jobbet åt dig).


Flytta in när det passar dig

När det äntligen är dags att flytta in i det nya boendet kan du göra det när det passar dig i din egen takt.


Renovera

När du har tillgång till nya boendet kanske du vill börja med att renovera. Då finns ingen mening med att frakta alla möbler till boendet som bara är i vägen vid renoveringen. Du behöver heller inte oroa dig för att få fläckar och damm på möblerna. Fria och tomma ytor gör att renoveringen går snabbare. Flytta in när allt är helt klart istället!Sammanfattning

Alternativet att magasinera kan underlätta för dig i flera steg när du byter bostad. Du behöver inte tänka på att packa eller transportera - vi hjälper dig! Du betalar dessutom endast för den faktiska yta du använder. Du hinner även renovera det nya boendet utan att behöva tänka på att skydda dina möbler. När boendet är klart kan vi hjälpa dig med transporten av ditt gods till det nya boendet.


Lycka till med din magasinering!Comments


bottom of page