top of page
sverige

Flytta till Sverige

FLYTT TILL SVERIGE

Efter en tid utomlands kanske det är dags att flytta till Sverige? Då vill vi önska grattis till ert nya boende! Det är en spännande tid ni har framför er.

Vi på Motala Sjöstads Europaflytt vill underlätta för er i alla delar av bohagsflytten genom hela resan, från första kontakt till inflytt i nya bostaden. Vi erbjuder inte bara kunnig personal utan vi utför även packning, emballering och tunga lyft. Vid transport hjälper vi dig med allt från enstaka kubik till helt bohag. Allt sker från dörr till dörr. 

Då vi oftast samlastar flera kunder så är det av största vikt att allt gods är märkt med namn, adress och telefonnummer. Genom samtransporter ser vi till att din flytt blir så miljövänlig som möjligt. 

Family Breakfast

VARFÖR OSS?

1

Flyttbesiktningar &
Offertförfrågningar

För att du ska känna dig säker i din flytt och få en prisbild av vad det kostar utför vi flyttbesiktningar och lämnar offerter på uppskattad kubik. I slutändan betalar du enbart för den faktiska mängd kubik du transporterar med oss. 

2

Professionella & 
Pålitliga

Vi har tillsammans 20 år av erfarenhet från flytt- och transportbranschen i Europa och det gör oss till specialister på området. Vi vet vad god kvalitet står för.

3

Privatägda &
Personliga

Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Varje flytt är den viktigaste för oss. 

4

Tillstånd &
Försäkring

Vi innehar trafiktillstånd och utrikestillstånd. Vi följer alla riktlinjer vad gäller kör- och vilotider samt aktuella miljölinjer. Vi är försäkrade genom Länsförsäkringar.

bottom of page