top of page
pexels-anywaylb-baina-lazareva-8343573.jpg

Flytta till Spanien 

FLYTT SVERIGE - SPANIEN

Grattis till ert nya boende i Spanien! Det är en spännande tid ni har framför er.

Ni kan koppla av medan vi tar hand om er flytt. Vi kan erbjuda er ett komplett helhetspaket om så önskas; packning, emballering, transport, magasinering och tunga-lyft.

Nu när det har blivit dags att flytta till Spanien kan det vara mycket att hålla reda på. Vi på Motala Sjöstads Europaflytt vill underlätta för er i alla delar av bohagsflytten genom hela resan, från första kontakt till inflytt i nya bostaden. Vi erbjuder inte bara kunnig personal utan också packhjälp, allt från en kartong till helt bohag.  

Då vi oftast samlastar flera kunder så är det av största vikt att allt gods är märkt med namn, adress och telefonnummer. Genom samtransporter ser vi till att din flytt blir så miljövänlig som möjligt. 

Vi hjälper dig även med din flytt från Spanien till Sverige.

senior-couple-on-a-vacation-PVHMR4U.jpg

VARFÖR OSS?

1

Flyttbesiktningar &
Offertförfrågningar

För att du ska känna dig säker i din flytt och få en prisbild av vad det kostar utför vi flyttbesiktningar och lämnar offerter på uppskattad kubik. I slutändan betalar du enbart för den faktiska mängd kubik du transporterar med oss. 

2

Professionella & 
Pålitliga

Vi har tillsammans 20 år av erfarenhet från flytt- och transportbranschen i Europa och det gör oss till specialister på området. Vi vet vad god kvalitet står för.

3

Privatägda &
Personliga

Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Varje flytt är den viktigaste för oss. 

4

Tillstånd &
Försäkring

Vi innehar trafiktillstånd och utrikestillstånd. Vi följer alla riktlinjer vad gäller kör- och vilotider samt aktuella miljölinjer. Vi är försäkrade genom Länsförsäkringar.

bottom of page