top of page
moving-boxes-in-domestic-room-UCRZDK7.jpg

Flyttbesiktningar

FLYTTBESIKTNINGAR

Nu när det har blivit dags att flytta kan det vara mycket att hålla reda på. Vi på Motala Sjöstads Europaflytt vill underlätta för er i alla delar av bohagsflytten genom hela resan, från första kontakt till inflytt i nya bostaden.

Inför en flytt erbjuder vi flyttbesiktningar, detta när större delen av eller hela bohaget ska flyttas. Då kommer vi till dig och vi går tillsammans igenom vad som ska med i flytten. Därefter erhåller ni en offert utefter uppskattad kubik. Vid lastningsdagen mäter vi den slutgiltiga kubiken, vilket är det som betalas för.

Vi erbjuder inte bara kunnig personal utan också packhjälp. På så vis får ni ett unikt helhetspaket. Ni kan koppla av medan vi tar hand om er flytt. Vi packar, emballerar, transporterar och utför tunga lyft. Allt från dörr till dörr. 

Loading Boxes in teh Truck

VARFÖR OSS?

1

Flyttbesiktningar &
Offertförfrågningar

För att du ska känna dig säker i din flytt och få en prisbild av vad det kostar utför vi flyttbesiktningar och lämnar offerter på uppskattad kubik. I slutändan betalar du enbart för den faktiska mängd kubik du transporterar med oss. 

2

Professionella & 
Pålitliga

Vi har tillsammans 20 år av erfarenhet från flytt- och transportbranschen i Europa och det gör oss till specialister på området. Vi vet vad god kvalitet står för.

3

Privatägda &
Personliga

Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Varje flytt är den viktigaste för oss. 

4

Tillstånd &
Försäkring

Vi innehar trafiktillstånd och utrikestillstånd. Vi följer alla riktlinjer vad gäller kör- och vilotider samt aktuella miljölinjer. Vi är försäkrade genom Länsförsäkringar.

bottom of page