top of page
Horisont på natten

RUT-avdrag

RUT-avdrag

Visste du att du har rätt att göra ett skatteavdrag på arbetskostnaden vid köp av flyttjänst och magasinering? Sedan 1 augusti 2016 räknas flyttjänster som rutarbete och kan ge rätt till skattereduktion. Maxbeloppet är 75000kr per person och skatteår.

Följande av våra tjänster ger dig rätt till rutavdrag:

  • Flytt av ditt bohag mellan bostäder eller magasin.

  • Upp- och nedpackning.

  • Montering och nedmontering av möbler som behöver plockas isär vid transport, nedpackning av tavlor, armaturer, och liknande.  

Du kan inte göra avdrag för hyra av magasinering, men däremot är arbetstiden för transporten till magasineringen avdragsgillt. 

När flytten går utomlands har du rätt till rutavdrag om flytten sker mellan bostäder eller magasinering inom EES-området eller Schweiz.

262790642_884529685524812_8023686192924583112_n.jpg

VARFÖR OSS?

1

Flyttbesiktningar &
Offertförfrågningar

För att du ska känna dig säker i din flytt och få en prisbild av vad det kostar utför vi flyttbesiktningar och lämnar offerter på uppskattad kubik. I slutändan betalar du enbart för den faktiska mängd kubik du transporterar med oss. 

2

Professionella & 
Pålitliga

Vi har tillsammans 20 år av erfarenhet från flytt- och transportbranschen i Europa och det gör oss till specialister på området. Vi vet vad god kvalitet står för.

3

Privatägda &
Personliga

Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Varje flytt är den viktigaste för oss. 

4

Tillstånd &
Försäkring

Vi innehar trafiktillstånd och utrikestillstånd. Vi följer alla riktlinjer vad gäller kör- och vilotider samt aktuella miljölinjer. Vi är försäkrade genom Länsförsäkringar.

bottom of page