top of page

Golf i Spanien

När säsongen tar slut i Skandinavien tar säsongen vid i Spanien! Golfspelare från hela världen lockas till Spanien varje år för att uppleva och njuta av en golfresa i det fantastiska klimatet. Gillar du golf kommer du att älska Spanien!


Det är inga problem att hålla sig aktiv genom golf i Spanien. I landet finns fler än 400 golfbanor, vissa av dem är arkitektritade. Utbudet är brett vad gäller banor, resorts och hotell vilket gör att det finns något för alla. Flertalet banor finns i den sydligaste delen av landet, där det även på vintern går att njuta av det fina vädret. Längst i söder skiner solen cirka 320 dagar om året.


De olika banorna och den omkringliggande upplevelsen skiljer sig åt beroende på vilken destination man väljer. Området kring Barcelona är hem åt några av landets bästa restauranger, där golf och gourmet går hand i hand. Kring Spaniens östkust där Medelhavet glittrar i turkost, är stränderna långa och många. Området längs med kusten, nära Portugals gräns, är inte lika präglat av turismen vilket gör att området är mer autentiskt. Området kring Marbella erbjuder en kombination av lugna gator och pulserande nattliv. Vilken upplevelse som passar dig vet bara du.


Vi får många förfrågningar om transporter av golfutrustning. Vi hjälper dig så klart!


Kanske är det just du och dina golfklubbor som drar söderut nästa säsong?
Comments


bottom of page